Fejl og mangler i din elinstallationsrapport? Vi hjælper dig igennem og finder en pris for dit elarbejde. Alltek er din el installatør i Otterup, Odense og resten af Fyn.

Formålet med en elinstallationsrapport eller elrapport er at give oplysninger om omfanget af funktionsdygtigheden og lovligheden af en bygnings elinstallationer.
Har du fået udarbejdet en elinstallationsrapport eller elrapport for din boligs elektriske installationer, og er der tegn på skader eller ulovlige forhold, hvor der er risiko for enten stød eller brand?

Alltek's erfarne team af autoriserede elektrikere er specialiseret i gennemgang og rådgivning for købere. Vi tilbyder en professionel gennemgang af din tilstandsrapport og hjælp til din elinstallationsrapport, så du hurtigt og effektivt kan få et overblik over elreparationerne i din ejendom.

Vi står klar til at hjælpe dig

Står du over for køb eller har du allerede købt en ny ejendom, men er du usikker på, hvad din tilstandsrapport og elinstallationsrapport egentlig fortæller dig? Alltek er her for at gøre det overskueligt for dig. Vores erfarne team af autoriserede elektrikere er specialiseret i købergennemgang og rådgivning. Vi forstår, hvor vigtigt det er at forstå rapporternes detaljer og de potentielle konsekvenser for dit hjem.

Hjælp til elinstallationsrapport

Vi vejleder dig gennem din elinstallationsrapport, hjælper dig med at forstå eventuelle anmærkninger og udarbejder samtidig en pris for at få arbejdet udført af vores autoriserede elektriker.

Vores proces: 

 Rådgivning og prisoverslag:

  • Vi tilbyder en grundig gennemgang af din tilstandsrapport og elinstallationsrapport, som er udarbejdet i forbindelse med køb af ejendom eller lignende. Vores eksperter analyserer nøje rapporterne og inspicerer ejendommen for de identificerede fejl og mangler. Til sidst udarbejder vi et detaljeret prisoverslag.

Udbedring af dine elinstallationer:

  • Vores autoriserede elektrikere står klar til at udføre al nødvendig elarbejde, som din rapport måtte afsløre. Vi sikrer, at alt arbejde udføres med omhu, sikkerhed og i overensstemmelse med de gældende standarder og lovgivning.

Få et tilbud på dit el arbejde, kontakt os i dag

Alltek, Installation og Ejendomsservice ApS har fokus på din tryghed og sikkerhed. Vores autoriserede elektrikere går ikke på kompromis, når det handler om sikkerheden i dit hjem. Ring til os på  52 17 40 63 eller send en e-mail til ap@alltek.dk, så hjælper vi dig med en gennemgang af dine elinstallationer og skræddersyer en løsning, der passer til jer.