El installationer i Otterup, Odense og resten af Fyn

Mangler du en elektriker til dine el installationer?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos AllTek har vi mange års erfaring i elektrikerfaget og vi har hjulpet massevis af kunder i Otterup, Odense og på resten af Fyn med deres el installationer. Vi er sikre på, at vi også kan varetage dine. 

Så søger du en kvalitetsbevidst el installatør i Otterup, Odense og på resten af Fyn til at stå for dine el installationer, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

Vi udfører en lang række el installationer

Hos AllTek er vi din ideelle samarbejdspartner, når det drejer sig om el installationer. Vores mange års erfaring indenfor faget gør, at vi kan være behjælpelig med en lang række el installationer, og vi tør godt garantere, at vi også kan stå for netop din opgave. Vi kan blandt andet være behjælpelige med el installationer som:

  • Solceller
  • Belysning
  • Eftersyn af byggepladsinstallationer
  • Lovpligtigt eftersyn og afprøvning af Nød & Panik lamper
  • Lovpligtig Kontrol af elektriske installationer i forsamlingslokaler
  • Årligt kontrol af HPFI-relæ
  • Udskiftning af el tavler
  • og meget mere!

Hvis du står med en opgave, som ikke er nævnt på listen, så skal du ikke tøve med at tage kontakte os. Vi er sikre på, at vi også kan varetage netop din opgave. Som kvalitets elektriker med mange års erfaring er vores mål altid at udføre et godt stykke arbejde af høj kvalitet, så du som kunde ender med et tilfredsstillende slutresultat. 

Ydermere ønsker vi også at skabe tryghed omkring vores el installationer. Når du vælger at indgå et samarbejde med os, så kan du være sikker på, at el-arbejdet bliver udført at professionelle. Vi har styr på de forskellige lovkrav.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dine el installationer

Hvad end du har brug for råd og vejledning til dine el installationer, eller du blot ønsker at vi skal stå for dine el installationer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 52 17 40 63 eller sende og en mail på ap@alltek.dk. Du er også meget velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!